De voordelen van een lidmaatschap

Het lidmaatschap van de uitvaartvereniging “De Laatste Eer” biedt u vanaf de leeftijd van 18 jaar tegen een bijdrage van € 12,50 per incasso of € 15,00 per acceptgiro per jaar de volgende

voordelen:

*Uw belangen en die van u nabestaanden worden behartigd door deskundigen van een Vereniging zonder commercieel doel.

*U bent verzekerd van een persoonlijk afscheid in een vertrouwde omgeving.

*Leden betalen een aanzienlijke lager bedrag voor de uitvaart dan niet leden. Bovendien ontvangen leden nog een ledenkorting, voor 2016 is dat € 500,00

*Deskundig en toegewijd personeel dag en nacht bereikbaar.

*Kinderen tot 18 jaar zijn gratis lid, mits de ouders lid zijn van de vereniging, en de kinderen bij de vereniging zijn aangemeld.

Als u geen lid bent van de vereniging, en u maakt gebruik van onze diensten, dient u er rekening mee te houden, dat er extra kosten in rekening worden gebracht.

Dit is minimaal € 500,00

Kortom voldoende redenen om nu lid te worden van de begrafenisvereniging :”De Laatste Eer” Te Munnekezijl en omstreken.